Kastrup Boldklub / Nyhedsarkiv / Nyt fra formanden

Nyt fra formanden

Udgivet den: 30. september 2017 - 7:59

Jackie-Lauridsenx480.jpgDet er med stor ærbødighed, at jeg overtager "posten" som formand i Kastrup Boldklub. Kastrup Boldklub har en stor plads i mit hjerte og jeg vil efter bedste evne og med stort flid, arbejde for, at klubben fortsætter sin udvikling som en af de absolut bedste klubber, at færdes og spille i. 

Der ligger masser af arbejdsopgaver og venter, og med en ny bestyrelses konstellation (som snart bliver meldt ud) og alle de gode frivillige kræfter som er en del af vores klub, ser jeg med glæde frem til opgaven. Jeg vil gerne benytte "lejligheden" til at sige en kæmpe tak til Anders Nannerup, for det enorme arbejde han som formand har lagt i klubben. Anders har i den grad sat sit positive præg og har med sin viden og store kærlighed til klubben, været med til at udvikle Kastrup Boldklub i den rigtige retning. Jeg er samtidig rigtige glad for, at Anders fortsætter som Næstformand, hvor vi får brug for hans enorme viden. 

Jeg glæder mig til opgaven, glæder mig til arbejdet i bestyrelsen og glæder mig til samarbejdet med alle de gode frivillige kræfter og medlemmer som er med til, at gøre Kastrup Boldklub til verdens bedste fodboldklub :) 

De allerbedste hilsner 

Jackie Lauridsen
formand@kastrupboldklub.dk