Kastrup Boldklub / Nyhedsarkiv / NYT FRA BESTYRELSEN

NYT FRA BESTYRELSEN

Udgivet den: 18. oktober 2017 - 10:57

bestyrelse.jpg

Bestyrelsen har efter ny sammensætning holdt første møde hvor poster og arbejdsopgaver blev fordelt.

Følgende poster blev fordelt.

Formand: Jackie Lauridsen
Næstformand: Anders Nannerup
Seniorformand: Tonny Juul
Ungdomsformand: Jacob Z Simonsen
Børnekoordinator: Christian Theilgaard
Materialeansvarlig: John Juul
Kontakt til kommune oa.: Claus Jensen

Med udnævnelsen af personer til ovenstående poster, ønsker bestyrelsen en tættere dialog med trænere, holdledere, medlemmer, forældre, sponsorere og andre der færdes i Kastrup Boldklub. Har man et problem, et spørgsmål eller ønsker man bare en snak, så kontakt endelig de ansvarlige og respektive personer som er nævnt her og så vil de kunne hjælpe eller videreformidle.

Børneafdelingen er fra Baby til U12
Ungdomsafdelingen er U13 til U19
Seniorafdelingen er resten.

Kastrup Boldklubs bestyrelses deltagelse i Elite Aps, vil også blive ændret. Fremadrettet bestyrelsessammensætning i Elite Aps vil blive meldt ud efter et møde som afholdes inden udgangen af oktober.

John Juul vil i samarbejde med Jørgen Tårnstrup stå for materialer og Claus Jensen vil varetage administrative opgaver samt dialog med kommunen.

Anette Palm, vil fortsat stå for den økonomiske del i form af kontingent opkrævning, bogføring og masser af andre opgaver. Hver mandag er det stadig Anette der står for tøjudlevering.

Vi glæder os til at trække i "arbejdstøjet" hvor masser af spændende opgaver venter og jeg som formand er taknemmelig for denne nye bestyrelsessammensætning, hvor alle medlemmer er drevet af et stort Kastrup Boldklub hjerte.

Jackie Lauridsen
formand@kastrupboldklub.dk