Kastrup Boldklub / Nyhedsarkiv / Ny formand i Kastrup Boldklub

Ny formand i Kastrup Boldklub

Udgivet den: 28. september 2017 - 21:23

Jackie-Lauridsenx480.jpgDet har været nødvendigt at justere på sammensætningen af bestyrelsen i Kastrup Boldklub. Vi har igennem længere tid ønsket at få fyldt alle pladserne i bestyrelsen for på denne måde bedre at kunne nå de mange arbejdsopgaver. Samtidig har Kasserer Kenneth Nielsen og undertegnede haft lidt for travlt i den civile karriere til at kunne dedikere tilstrækkelig tid til bestyrelsesopgaven hvorfor det er en fornøjelse nu at kunne meddele at Jackie Lauridsen igen træder ind i bestyrelsen og at vi inden for kort tid kan offentliggøre yderligere et par nye bestyrelsesmedlemmer.

Vi har besluttet at justere på ansvarsfordelingen således vi bedst muligt arbejder for klubben fremadrettet, og Jackie Lauridsen overtager per dags dato formandsopgaven i Kastrup Boldklub. Undertegnede vil herefter tage rollen som Næstformand og fortsætte arbejdet i DBU København.

Kenneth Nielsen træder ud af bestyrelsen i takt med regnskabsåret afsluttes og årsregnskab for 2017 færdiggøres. Vi håber snarest at kunne offentliggøre hvorledes de sidste pladser i bestyrelsen besættes.

Anders Nannerup