Kastrup Boldklub / Nyhedsarkiv / Ny Bestyrelsessammensætning

Ny Bestyrelsessammensætning

Udgivet den: 4. oktober 2017 - 18:38

bestyrelse.jpgEn ny bestyrelsessammensætning er nu en realitet i Kastrup Boldklub.

Kenneth Nielsen, har valgt at trække sig grundet travlhed i hans civile karriere. Jeg vil gerne takke Kenneth for et fantastisk arbejde, med at holde styr på økonomien og ønsker ham alt det bedste.

Den nye bestyrelse er:

• Formand: Jackie Lauridsen
  • Næstformand: Anders Nannerup
  • Bestyrelsesmedlemmer:

Christian Theilgaard
Tonny Juul
Jacob Ziegler Simonsen
Claus Jensen
John Juul

Det er en bestyrelse som er sammensat af personer der ønsker, alt det bedste for Kastrup Boldklub og som vil arbejde stenhårdt.

Nu vil den "nye" bestyrelse trække i arbejdstøjet og på førstkommende møde fordele poster og arbejdsopgaver. Jeg ønsker de nye medlemmer velkommen i bestyrelsen og ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde.

Det vil på hjemmesiden fremgå hvordan posterne fordeles i bestyrelsen umiddelbart efter førstkommende bestyrelsesmøde.

De bedste hilsener

Jackie Lauridsen