Kastrup Boldklub / Nyhedsarkiv / Fodboldfællesskabet A27 fra Amager deltager i U13 og U14 i Crowne Plaza Elite Cup 2017

Fodboldfællesskabet A27 fra Amager deltager i U13 og U14 i Crowne Plaza Elite Cup 2017

Udgivet den: 1. juni 2017 - 18:12

Vi i Kastrup Boldklub må desværre se i øjnene, at på trods af hårdt arbejde fra mange frivillige trænere og ledere, så er det svært for en lille klub som vores, at skabe hele årgange af talentfulde spillere som samtidig ønsker at blive i klubben, når talentet er stort.

De store klubber snupper vores mest talentfulde spillere, og for at forsøge at tilbyde vores bedste spillere noget ekstra, er der derfor indgået et træningssamarbejde mellem Kastrup Boldklub, AB Tårnby og Dragør Boldklub.A27 logo.png

Dette træningssamarbejde går under betegnelsen A27, som med bogstavet A står for Amager og med tallet 27 indikerer at postnumrene på Amager typisk begynder med tallet 27, f.eks. 2770 Kastrup og 2791 Dragør.

Tanken er at skabe et attraktivt lokalt træningsmiljø, som kan give klubbernes bedste spillere nye udfordringer, både ved ekstra træning og fælles træningskampe og stævner.

Samarbejdet bygger på det i forvejen gode ungdomsarbejde, der foregår i Kastrup Boldklub, AB Tårnby og Dragør Boldklub.

A27 er kommet rigtig godt fra start og har allerede præsteret gode resultater mod etablerede klubber og har vist, at det er den rigtige vej for klubberne på Amager, at indgå i et samarbejde hvis man vil fastholde øens talenter.

Vi håber, at vi med deltagelsen af A27 i U13 og U14 i Crowne Plaza Elite Cup 2017 vil være medvirkende til, at vores gode talenter bliver her på øen.

Dermed er de sidste pladser i U13 og U14 rækken nu besat.