Dødsfald

Udgivet den: 29. november 2017 - 10:33

Gorm-Thorius.pngDet er med stor sorg at vi må meddele, at Gorm Thorius er gået bort i en alt for tidlig alder. Det er ikke længere end en god uges tid siden Gorm var at finde aktiv til Super Masters træning med vennerne på kunsten og årgangens efterfølgende julefrokost i klubhuset.

Gorm var en fantastisk kraft for Kastrup Boldklub og han brugte gennem hele sit liv en meget stor del af sin tid for klubben. Uanset om det var i rollens som træner eller i bestyrelsen, kæmpede Gorm altid utrætteligt og uselvisk for at skabe de bedst mulige vilkår for Kastrup Boldklub og dens medlemmer.

Omklædningsrummet bliver lidt fattigere uden Gorm. Vi ved at der en udløbsdato men det gør det ikke lettere at forstå, at vi ikke skal se Gorm mere. Tankerne er hos Gorms kone og børn og ikke mindst hos hans mor.

Der er bisættelse i Kastrup Kirkegårdskapel fredag den 1. december klokken 12.00.

Æret være Gorm Thorius minde.