Kastrup Boldklub / Nyhedsarkiv / Baneplan og omklædningsoversigt Efterår 2017

Baneplan og omklædningsoversigt Efterår 2017

Udgivet den: 15. juli 2017 - 16:17

Baneplan efterår

Sidst udgivne version: 16. juli 2017.

Baneplanen er gældende fra mandag den 17. juli.

I forhold til omklædning og deling af omklædningsrum, så husk at første hold, der træner rykker sine ting sammen i båsen nærmest badet, imens andet hold i omklædningen rykker sine ting sammen i båsen nærmest døren!!
Så har begge hold minimum to båse som de kan bruge imens de bader og klæder om.
Husk at respektere og hjælpe hinanden bedst muligt både i omklædningen og på anlægget. Tal sammen og få løst de udfordringer der eventuelt må dukke op undervejs.
Sørg for at få aflåst omklædningen, og aftal indbyrdes med de hold i deler omklædning med, hvordan I gør med nøglen.

Husk at når, der spilles kampe, så må vi rykke sammen og deles om den plads der er til rådighed. Kastrup Boldklubs kampprogram kan ses på DBU Københavns hjemmeside. (Kastrup Boldklub > Kampprogram > hjemmekampe) Hold jer orienterede der, så I kan forberede jeres træning i forhold dertil. Bemærk! Dommerløse kampe (dvs. 7M og 8M kampe) er først færdigredigeret fra 6. august.

Alle ønskes en god Efterårssæson

Baneudvalget