Kastrup Boldklub / Nyhedsarkiv / A27 talentsamarbejde med Dragør og Ab Taarnby

A27 talentsamarbejde med Dragør og Ab Taarnby

Udgivet den: 1. november 2016 - 12:36

PlayersByChoice.jpgDet har altid været en stor udfordring for alle klubber på Amager, at beholde sine talenter. Klubberne har indbyrdes modtaget spillere fra sine naboklubber, hvilket har givet store udfordringer for de enkelte årgange. Ved siden af dette, har klubber på den anden side af broerne også kontaktet vores talenter for, at lave aftaler.

Dette prøver man nu at undgå ved, at iværksætte et tæt samarbejde mellem klubberne og har derfor opstartet et A27 talentsamarbejde med Dragør BK og Ab Taarnby. A27 er et ”søster” projekt til Sundby BK, Fremad Amager og B1908´s 2300 samarbejde.

Kastrup Boldklub, er meget positive stemt overfor dette ”projekt” som på ingen måde er en sammenlægning af klubberne, men udelukkende et talent samarbejde, for at bevare vores dygtigste spillere. Økonomisk er projektet selvfinansieret via meget interesseret sponsorere.

I kan læse meget mere om projektet HER: A27-info-26-10- nr_2.pdf

Vh