Kastrup Boldklub / Information / Stævner / Crowne Plaza Elite Cup / Nyhedsarkiv Elite Cup / Sveriges bedste fodboldakademi og et nyt akademi fra Norge kommer til Crowne Plaza Elite Cup 2018

Sveriges bedste fodboldakademi og et nyt akademi fra Norge kommer til Crowne Plaza Elite Cup 2018

Udgivet den: 21. januar 2018 - 19:24

Sveriges bedste fodboldakademi er IF Brommapojkarna og de stiller til start i årets U15 række med deres meget talentfulde årgang 04.

IF Brommapojkarna er kendt for igennem mange år at udvikle mange dygtige fodboldspillere og rangerer højst i Sverige for 6. år i træk som bedste akademi i Sverige. Det er Sveriges største fodboldklub og efter sigende også Europas største klub målt på antal aktive medlemmer.IF Brommapojkarna logo.png

Årgang 04 har vundet det svenske mesterskab i 2017, og de har spillet mod de største klubber i Europa og har bl.a. besejret Juventus, Chelsea og Ajax Amsterdam.

Vi ser med stor forventning frem imod at kunne se dette talentfulde hold fra IF Brommapojkarna årgang 04 til Crowne Plaza Elite Cup.

Fra Norge får vi besøg af et forholdsvis nyt akademi fra Oslo, som hedder NSA, Norwegian Soccer Academi. De stiller op i U13 rækken med deres årgang 06, som også er et meget berejst hold.

De har bl.a. slået Manchester United og besejrede Stabæk i finalen om det uofficielle norske mesterskab i 2017 for årgang 06.