Kastrup Boldklub / Information / Stævner / Crowne Plaza Elite Cup / Nyhedsarkiv Elite Cup / OB stiller med et meget talentfuldt hold i U15 til Crowne Plaza Elite Cup

OB stiller med et meget talentfuldt hold i U15 til Crowne Plaza Elite Cup

Udgivet den: 22. maj 2017 - 21:19

Odense Boldklub i daglig tale OB, er en af Danmarks største klubber og selvom resultaterne på højeste niveau ikke har været helt i top de senere år, så er de stadig at regne blandt landets førende klubber.

Klubben fra Ådalen har vundet sit seneste danmarksmesterskab i 1989 som i øvrigt er vundet 3 gange, mens OB har været vinder af pokalturneringen 5 gange.                                         OB Logo.jpg

Som i mange andre klubber er ungdomsarbejdet også i OB meget vigtigt og der er i øjeblikket en positiv udvikling i gang med flere udtagelser til diverse ungdomslandshold.

OB´s årgang 2003 som vi med stor glæde kan præsentere som deltager i U15 rækken i årets Crowne Plaza Elite Cup, er et meget stærkt hold og fører deres række suverænt. 

 Vi ser frem til at se om dette hold kan overstråle de øvrige danske deltagere og tage kampen op med de store klubber fra udlandet.