Kastrup Boldklub / Information / Stævner / Crowne Plaza Elite Cup / Nyhedsarkiv Elite Cup / Lyngby Boldklub er nu også tilmeldt U15 rækken i Crowne Plaza Elite Cup

Lyngby Boldklub er nu også tilmeldt U15 rækken i Crowne Plaza Elite Cup

Udgivet den: 10. juni 2017 - 17:01

En af de klubber i Danmark, der igennem årene har udviklet flest talenter, er Lyngby Boldklub.

På trods af mange op og nedture har klubben formået at fortsætte med et fantastisk talentarbejde, og vi er rigtig glade for, at vi kan præsentere Lyngby Boldklub som deltager i årets U15 række. Lige præcis denne årgang er virkelig stærk og de fører deres Elite Øst række her i foråret ganske suverænt.Lyngby logo.png

Gennem de sidste 35 år har klubben tilhørt toppen af dansk fodbold, men har på grund af økonomiske udfordringer haft svært ved at holde sig i landets bedste række i de senere år.

Den forgangne sæson er klubben vendt tilbage til Superligaen, og det mange troede ville blive en kamp for at undgå nedrykning, endte med at give fortjente bronzemedaljer til stor overraskelse for de fleste.

På ungdomsplan har klubben vedvarende fostret utallige talenter og landsholdsspillere og vi ser frem til at kunne præsentere den stærke årgang 2003 til Crowne Plaza Elite Cup 2017.

Der er nu kun en plads tilbage i U15 rækken, og vi forventer at kunne præsentere dette hold inden for den næste uge.  Hvis alt går vel, vil vi kunne præsentere en klub vi ikke tidligere har stiftet bekendtskab med i Danmark.