Kastrup Boldklub / Information / Stævner / Crowne Plaza Elite Cup / Nyhedsarkiv Elite Cup / Den største og mest vindende klub i England stiller op i Crowne Plaza Elite Cup

Den største og mest vindende klub i England stiller op i Crowne Plaza Elite Cup

Udgivet den: 28. januar 2018 - 14:35

Manchester United Football Club er en af de største og mest berømte klubber i verden, og med 20 engelske mesterskaber og 11 FA Cup titler er de den mest vindende klub i engelsk fodboldhistorie.

De stiller til start i årets Crowne Plaza Elite Cup i U15 rækken, og det ser vi frem til med meget stor forventning og glæde.Manchester U logo.png

Sammen med de to spanske storklubber FC Barcelona og Real Madrid er Manchester United de mest værdifulde klubber i verden, de har flest supportere, og de er angiveligt den mest populære klub i verden.

Listen over berømte spillere der har spillet for Manchester United er alenlang, men en enkelt må nødvendigvis nævnes nemlig vores egen Peter Schmeichel. Han var med til at vinde The Treble i 1999, mesterskab, FA Cup og Champions League og det er den eneste gang, at det er lykkedes en engelsk klub at vinde The Treble.

Derudover er Manchester United berømte for en forfærdelig begivenhed i 1958, da holdet på vej hjem fra en Europa Cup kamp styrtede ned med fly i München og 8 af holdets spillere omkom.

Matt Busby var træner og overlevede flystyrtet, og han genrejste klubben med mesterskaber samt sejren i Europa Cup for Mesterhold i 1968 som kronen på værket, og det gav Manchester United en verdensomspændende popularitet, som har varet ved siden.

I Kastrup Boldklub når vi endnu en milepæl i vores egen klubhistorie, når Manchester United gæster vores klub og vi ser frem til at få besøg af en af de allerstørste klubber i verden.

Crowne Plaza Elite Cup 2018 afholdes fra d. 24.-26.august i Kastrup Boldklub på Røllikevej.