Kastrup Boldklub / Information / Stævner / Crowne Plaza Elite Cup / Nyhedsarkiv Elite Cup / Crowne Plaza Elite Cup 2017 er afsluttet

Crowne Plaza Elite Cup 2017 er afsluttet

Udgivet den: 27. august 2017 - 23:06

Finaledagen blev domineret af de danske klubber med finalesejre i alle årgange til Danmark.
OB vandt over HJK Helsinki i U15 rækken, FC Midtjylland besejrede AaB i U14 og Brøndby IF tog sig af U13 rækken med sejr over FC Roskilde.

Dette år havde vi et af de fineste besøg som man overhovedet kan få i fodboldverdenen med FC Barcelona fra Spanien på deltagerlisten. De danske hold viste dog at dansk fodbold har et meget højt niveau, og FC Barcelona måtte lidt skuffende tage til takke med en placering som nr. 10. Det havde de færreste nok forventet, men den opmærksom de har givet Crowne Plaza Elite Cup har været uvurderlig.
Vi er en del der nu ser tilbage på kampen fredag aften mellem FC Barcelona og Brøndby IF. Sjældent er der set så mange tilskuere til fodbold i Kastrup Boldklub, det var stort.

Vi vil gerne tak til alle der har støttet op om vores elite cup, i særdeleshed sponsorerne men også alle der har lagt vejen forbi. Rigtig mange scouts fra klubber i hele Europa har været på besøg og det lover godt for Crowne Plaza Elite Cup 2018, at der har været så stor opmærksomhed.

For første gang havde vi også besøg af et hold fra Asien, idet Yokohama F.Marinos fra Japan var taget hele den lange vej til Danmark for at deltage.

Tak til Andreas Laudrup for at bistå med præmieoverrækkelsen, bl.a. i sin egenskab af ambassadør for gigtforeningen.
https://vistaaropforhinanden.dk/derfor-samler-vi-ind.aspx

ALaudrup.jpg

Vi er nu en anelse trætte, men vi vil hurtigt evaluere på dagene der er gået. Vi kan dog godt allerede nu melde ud, at hvis man er interesseret i at deltage i 2018, så er man velkommen til at give udtryk for dette ved at skrive til kastrup-elitecup@live.dk.

Husk nu at det er et højt niveau, der kræves for at deltage, det er kun de bedste hold i årgang 2004, 2005 og 2006 der kommer i betragtning.

Vi ses i 2018.