Kastrup Boldklub / Information / Stævner / Crowne Plaza Elite Cup / Nyhedsarkiv Elite Cup / AGF er igen deltager i Crowne Plaza Elite Cup.

AGF er igen deltager i Crowne Plaza Elite Cup.

Udgivet den: 10. marts 2018 - 10:25

En af dansk fodbolds mest traditionsrige klubber stiller igen op i Crowne Plaza Elite Cup.

AGF var med for nogle år siden, og vi er meget glade for, at de igen har ønsket at deltage og i 2018 er de med i både U14 og U15 rækken. Storklubben fra Århus har i en del år kæmpet med at komme helt op i toppen af dansk fodbold og har de senere år nok været mest kendt for deres store forbrug af trænere og mangel på succes.AGF.png

AGF har altid været at regne blandt de bedste og største klubber i Danmark og de har vundet en del mesterskaber for snart mange år siden, og de har fortsat rekorden for flest pokalsejre med i alt 9 gange vinder af pokalturneringen.

Ungdomsholdene i AGF har altid haft høj standard og der er mange landsholdsspillere gennem årene som har fået deres fodboldopvækst i AGF.

Niveauet på ungdomsholdene i AGF er i 2018 helt i top og vi betragter det som et niveaumæssigt løft for Crowne Plaza Elite Cup 2018, at AGF deltager i både U14 og U15 rækken.

Crowne Plaza Elite Cup byder AGF velkommen.