Kastrup Boldklub / Nyhedsarkiv / Elektroniske holdkort!!

Elektroniske holdkort!!

Udgivet den: 1. juli 2014 - 8:00

elektroniskholdkort_spotboks_14.jpgFra efterårsstarten er prøveperioden overstået, og manglende udfyldning af elektronisk holdkort vil udløse en bøde. Det er vigtigt at træner/holdleder på de enkelte hold sørger for at få udfyldt holdkortene.

Skulle man have problemer med de elektroniske holdkort, kan Jackie Lauridsen fra bestyrelsen kontaktes på følgende mail: jackiela@htk.dk

Venlig Hilsen

Jackie Lauridsen, Bestyrelsen

Information om elektroniske holdkort:

Fra efterårsstarten er prøveperioden overstået, og manglende udfyldning af elektronisk holdkort vil udløse en bøde. Nu bliver det alvor. Manglende udfyldning af elektronisk holdkort giver bøde fra efterårssæsonen.

Fra forårsstarten blev det obligatorisk at udfylde digitale holdkort – og dermed blev de krøllede, fugtige papirholdkort historie. Heldigvis har langt de fleste hold taget godt imod det nye tiltag og benytter uden problemer den nye mulighed. DBU København har naturligvis fulgt udviklingen med stor interesse, og har løbet rykket klubberne for manglende udfyldelse, og har efterfølgende hjulpet klubberne med at få udfyldt holdkortet.

I skrivende stund mangler 706 hold at udfylde holdkortet. Der er torsdag den 19. juni udsendt en rykker til alle, således klubberne kan konstatere, hvilke hold som ikke er helt på omgangshøjde endnu.

Ingen bøder?
DBU København har ikke udskrevet en eneste bøde pba. manglende udfyldt holdkort. Hele foråret har været at betragte som en indkøringsperiode.

Hvem udfylder ikke?
Det er overvejende i gammelmandshold og 7-mands herreseniorhold som ikke udfylder holdkort, så DBU København skal anbefale, at klubberne får bredt budskabet ud til alle hold, det er vigtigt, så ubehagelige overraskelser for kassereren undgås.

NU BLIVER DET ALVOR?
Fra efterårsstarten er prøveperioden nemlig overstået. Det betyder, at turneringsreglementet træder i kraft igen. I praksis betyder det, at manglende holdkort udløser en bøde. Konstateres det, at klubben har anvendt en spiller, som ikke er registreret og godkendt, vil det betyde bøde og tabt kamp.

Hvem kan udfylde?
Husk at holdkontakter (trænere m. fl.) skal have adgang til holdkort for at kunne udfylde dem. Se her, hvordan I giver dem adgang. De skal være logget ind i app’en for at kampene kommer frem i Holdkort delen. Man kan finde holdkortet via selve kampen eller via punktet ”Holdkort” i Værktøjskassen.

Hvornår skal holdkortet være udfyldt?
Det elektroniske holdkort skal være udfyldt inden kampstart. Viser det sig efter kampen, at man ikke har benyttet alle spillere, kan ubenyttede spillere streges i op til 7 timer fra kampstart. Der kan ikke påføres spillere.

I hvilke rækker skal der udfyldes holdkort?
I princippet i alle rækker. DBU Københavns bestyrelse har besluttet følgende:

• Voksen og ungdomsturneringen: Alle hold.
  • Børneturneringen: U11 og U12 Drenge.

Kun registrerede spillere kan kobles på holdkort
Kun registrerede og godkendte spillere kan kobles på holdkort. Tjek gerne med trænerens lister, om oversigten i KlubOffice stemmer overens med de spillere, der skal kobles på holdkort. Se her, hvordan du tjekker, om spillerne er registreret og hvordan du registrerer evt. nye spillere.

Skulle der opstå problemer med indtastning af holdkortet, så send en mail på turnering@dbukoebenhavn.dk, hvor du lige kort forklarer det oplevede problem. Vi vil så følge op på tilbagemeldingerne i forsøget på at optimere det elektroniske holdkort.

Har man brug for råd og vejledning kan DBU Københavns medarbejdere kontaktes.

Du kan læse FAQ om Elektronisk Holdkort her.