Kastrup Boldklub / Hold / U10P-U14P
 Topnyheder
 Klubsponsor
 Tøjsponsorer
 U10 Piger - U14 Piger (Årg. 03-07)

U13P - Holdbillede - 2015.jpg

ALLE PIGER ER VELKOMMEN

Vi er nu ca 20 fodbold glade piger fra 10 til 14 år samlet og vi er i konstant vækst.
Vi lægger vægt på det sociale, samværet og det sjove ved at gå til fodbold.
Vi er 2 Trænere og 1 Holdleder der forsøger at udvikle pigerne både teknisk samt deres spillerforståelse.
Så uanset om man er øvede eller ej er Kastrup Boldklub en klub for dig!

U12 pigerne i kamp mod Sundby

nyhed Udgivet den: 25. maj 2014 - 17:11
Vi har nu spillet 5 kampe og har været i stand til at få point i 4 kampe Det vi træner kommer mere og mere med i kampene Sundby var dagens modstander.

Pigerne klar til græs

nyhed Udgivet den: 28. februar 2014 - 1:11
Bo's fantastiske piger træner på livet løs, og det skal blive spændende at se resultatet af vinterens anstrenglser, når "tøserne" kommer på græs.

Glade fodboldpiger til træning

nyhed Udgivet den: 24. juni 2013 - 21:47
Så er web-redaktionen igen klar med en masse flotte billeder, denne gang har vores flittige fotograf været en tur forbi pigernes træning og det er der kommet en masse gode billeder ud af, og som alt…

« Forrige12Næste »
 Ungdomssponsorer
 Interne meddelelser:

God sommer til alle

Vi starter igen Tirsdag D.8/8

Træningsdage
Tirsdage og Torsdage Kl. 16 til 18  Bane 2

DAGENS CITAT
Vi skaber selv en kæmpe chance efter et  indkast, hvor vi brænder i  2 omgange meget tæt under mål. Morfar og Jeg har haft mere mareridt over den  dobbeltchance end da vi  så "Fasandræberne" senere samme aften. Den  virkede nærmest som ren romantik sammenlignet med den chance.

DBU

Ingen kommende begivenheder p.t.

^ Til top