Kastrup Boldklub / Hold / Senior 1 / Senior 1 nyhedsarkiv / DS: Slagelse-Kastrup 1/4-18. Resultat 8-0

DS: Slagelse-Kastrup 1/4-18. Resultat 8-0

Udgivet den: 2. april 2018 - 12:12

Nej, det er ingen aprilsnar, resultatet blev 8-0 til hjemmeholdet Slagelse. 

KB-logo-320px.jpgKampen viste tydeligt, at Slagelse har suverænt rækkens bedste hold og var på dagen Kastrup overlegen. At Kastrup så samtidigt havde en rigtig dårlig dag betød, at sejren blev, som den blev.

Slagelse satte sig hurtigt på kampen og var faktisk allerede foran 5-0 efter 34 min spil og så var den kamp overstået. Det stod også 5-0 ved halvleg og så gælder det bare om at minimere øretæven, hvilket lykkedes ok i 2 halvleg.

Der er overraskende ikke så meget positivt at skrive om vedr. Kastrups indsats og som en inkarneret Kastrup supporter optimistisk påpegede, så var det positive på dagen, at der ingen myg var på denne råkolde dag på Slagelse stadion Det var uden tvivl en kollektiv offday fra Kastrups side og denne kamp skal bare hurtigst muligt i glemmebogen.

Set over sæsonen er det første gang Kastrup er blevet udspillet og faktisk var det tæt på det samme Slagelse hold, som vi spillede helt lige op med i efterårets sidste kamp, så der er faktisk masser af grund til optimisme til de kommende vigtige kampe og sæsonen er jo også kun lige kommet i gang.

Så til Kastrups spillere:
Glem den kamp hurtigst muligt og op på hesten igen. Vi har et rigtigt godt hold med massere af dygtige spillere, og skal bare give den fuld skrald de kommende kampe, så skal pointene nok komme.