Kastrup Boldklub / Hold / U13 Årg.05 / Årg.05 nyhedsarkiv
 Hold nyhedsarkiv

Referat af to hektiske og interessante måneder for U11

nyhed Udgivet den: 21. september 2015 - 22:23
Vildbjerg Cup D. 30 juli mødtes en masse glade Kastrup drenge på Tårnby Station. De skulle allesammen til Vildbjerg for at spille stævne og forsøge at vise Kastrupflaget frem sammen med deres trænere. Seks forskellige årgange i Kastrup Boldklub var repræsenteret og sikke en tur vi havde. Selvom alle var trætte, da vi fire dage efter vendte hjem igen, så er der helt sikkert mange af spillerne, som vil huske tilbage på en kæmpe oplevelse.

Se nyhedsartikel


U10's B. og C-spillere leverede gode præstationer i weekenden.

nyhed Udgivet den: 31. maj 2015 - 20:01
Det er efterhånanden 3 uger siden, at U10 sidst har spillet DBU-kampe på 5-mands, og lørdag (d. 30 maj) og søndag (d. 31 maj) skulle vi så i aktion igen. Alle tre hold var ude at spille, og det gik egentlig meget godt - i hvert fald for både hold 2 og hold 3. Hold 1 skuffede dog en smule på hjemmebane.

Se nyhedsartikel


Klubfidusens Børnedag i Kastrup Boldklub

nyhed Udgivet den: 7. maj 2015 - 23:32
Fredag d. 24 april afholdt vi klubfidusens Børnedag i Kastrup Boldklub. Klubfidusen har vi tidligere annonceret på hjemmesiden, og endelig kom dagen, hvor forældre og børn skulle præsenteres for projektet. Denne dag kaldes for klubfidusens Børnedag, og den har til formål at introducere spillerne og forældrene for, hvad der ligger bag klubfidusen. Bl.a. brugte vi tid på, hvordan man forebygger mobning og hvordan man arbejder med det gode og stærke fællesskab. Det blev en fantastisk dag for børnene og deres forældre, og der kom rigtig mange gode input til, hvordan vi skal arbejde med klubfidusens temaer i Kastrup Boldklub. Det skal siges, at klubfidusen er for årgangene U7-U10, så det var de årgange der var til stede på Børnedagen. Men både forældre og spillere på de fire årgange var rigtig gode til at lytte og arbejde med klubfidusen i praksis under arrangementet.

Se nyhedsartikel


Referat af U10's Stor Bededagsstævne

nyhed Udgivet den: 2. maj 2015 - 11:35
1 maj er kendt som arbejderbevægelsens internationale kampdag. I år blev blev datoen også kendt for noget andet - nemlig at Stor Bededagsstævnet i klubben tog sin begyndelse denne dag. Der var lagt op til fodboldfest i vores dejlige klub og det kunne man mærke dagen igennem. Der var rigtig god stemning på lægterne, flaget var hejst og rigtig mange fodboldspillere var med til at skabe noget god fodbold på banerne. Flere Kastrup-hold fra U7 og U10 havde valgt at tilmelde sig stævnet for at vise Kastrup-flaget frem på stævnets første dag. På U10 så vi 22 glade fodboldspillere møde ind kl. 8.20 - de var klar til taktik, god fodbold og en masse dejlige oplevelser med deres kammerater. Et talstærkt publikum var også mødt op - mange forældre, familiemedlemmer og venner heppede på drengene dagen igennem. Så dejligt....:)

Se nyhedsartikel


U10 til JOMA CUP i Ballerup

nyhed Udgivet den: 16. april 2015 - 20:16
Søndag d. 12 april kl. 8.30 mødte 20 drenge fra Kastrup Boldklubs U10 afdeling op ude i Ballerup for at spille JOMA CUP. Et stævne som fokuserer på spilleren og holdets udvikling og ikke på det enkelte holds resultater. Under stævnet blev der nemlig ikke skrevet resultater op, og hvert hold spillede fire kampe. Man går dermed ikke videre fra puljespillet. I stedet er fokus at ramme holdenes individuelle niveau så præcist som overhovedet, så alle får spillet nogle lige kampe.

Se nyhedsartikel


En rigtig god weekend for U10

nyhed Udgivet den: 27. februar 2015 - 6:07
Hele U10-afdelingen var i aktion både lørdag og søndag. Lørdag spillede hold 1 deres første officielle 8-mands kamp, mens hold 2 og hold 3 var i aktion på 5-mands både lørdag og søndag. Dermed var der god mulighed for at få noget kamptræning efter forrige uges vinterferie.

Se nyhedsartikel


U10 i spillemæssig fremgang - resultaterne skal nok komme

nyhed Udgivet den: 16. september 2014 - 21:04
På U10 oplever vi i øjeblikket at spillerne har fået en forståelse af måden, vi godt vil spille fodbold på. Der er masser af sammenhængende afleveringer i opspillet, hvilket fører til rigtig mange chancer. Det har gjort spillerne mere sammentømret på banen, og de begynder nu at forstå, hvad fodbold handler om. Vi er i trænerstaben glade for at se, hvordan spillerne har det indbyrdes og hvordan de byder nye velkommen. På tilmeldingslisten runder vi snart de 30 spillere, og det har også gjort, at vi hver gang til DBU-kampene har kunnet stille med 3 hold uden problemer.

Se nyhedsartikel


En weekend med op og nedture for U10

nyhed Udgivet den: 31. august 2014 - 17:50
Efter en temmelig regnfuld weekend, er det nu tid til at gøre status over de kampe U10 har spillet. Alle tre hold var heldigvis i aktion på trods af meget regnvåde baner, hvor man specielt om søndagen frygtede, at kampene ville blive aflyst. Det skete ikke og alle hold gennemførte tre DBU-kampe. Det var dog nogle meget svingende præstationer, trænerne var vidne til. Der var til tider rigtig pænt spil, men specielt for hold 1 og 2 var der halvlege, som vi helst skal glemme.

Se nyhedsartikel


Hent dette feed  RSS FEED


« Forrige123Næste »